- Huisbereide kaaskroketten (2) met z’n garnituur € 7.90
- Huisbereide garnaalkroketten(2) met z’n garnituur € 12.00
- Duo van huisbereide kaas en garnaalkroketten € 10.00
- Trio van huisbereide kroketten – gandaham-kaas-garnaal € 9.20
- Lauw geitenkaasjes op sla,honingvinegrette met gebakken appeltjes en spek € 6.50
- Gebakken wilde zalm op puree van zurkel en een vermoutsausje –gefruite prei € 11.00
- baby rode poon met een coullis van grijze noordzeegarnaal ,jullienne van prei in mooi contrast met tomaat , sneetje patta negra en aardappelchips € 12.00
- Heilbotnootje gegaard onder een kruidencrumle met een rissotto van boschampions en mascarpone
- **gebakken kabeljauw/venkel/spinazie/zuiderse tomaatblokjes/mousseline €12.00
- Kwarteltje met siroop van balsamico en gekarameliseerde appeltjes € 8.00
- Vis van de dag in papiotte met fijne groentjes en tuinkruiden € 8.00
- **Vittello Tonnato (kalfsvlees-rucolla-tonijnsaus-kappertjes) € 9.80
- Scampi met look,kreeftenroom,op z’n oosters (6) € 11.00
- ** Nobashi scampistaartjes met zwarte fettucinni op smaak gebracht met ketjapsaus, gerookte look en tomaat brunouise,vers gemalen peterselie € 11.00
- Gebakken gamba op Italiaanse wijze ,tomaat,look,witte wijn ,basilicum € 10.00
- Asperges met lauw gerookte zalm en mousseline met champagne ,bieslook € 12.00
- **gebakken zeebaars op chutney van tomaat en paprika € 12.00
- **op vel gebakken zeebaars/gerookte paling/zuiderse groenten/creme van romanesco € 12.00
Tulband van tongrolletje met zalm ,champagnesaus met een mousseline
- van spinazie ,truffelaardappel . € 10.50
- Tongfilet reepjes met gerookte zalm en bieslook € 11.10
- Krokant gebakken victoriabaars met boskampernoelies en kreeft € 12.00
- Tatin van gekarameliseerde appelen en foi-gras € 15.00
** = nieuwe gerechten