Menuvoorstellen

Menu 1:(34.00€)
• velouté van witte asperges en dille,tostinni met kruiden
• gebakken zeebaars op chutney van tomaat en paprika,witte wijnsaus
• licht gebraden varkenshaasje/primeurgroentjes/jus van oesterzwam of saus naar keuze
• structuren van cuberdon en vanille
Menu 2:(35.00€)
• gebakken zeebaars/gerookte paling/zuiderse groenten/créme van romanesco
• roomsoepje van trostomaat en basilicum
• filet pur v/h varken/parmaham/ratatoulle/ gegrilde courget/tomaat in de oven/zure room
• tarte tatin/vanille/speculoos/caramel van amareto
Menu 3:(35.00€)
• samenspel van schartong/gerookte zalm/jonge spinazie/prei/infusie van schaaldieren
• Velouté van paprika en spekblokjes
• opgevulde mechelse koekoek/zongedroogde tomaatjes/mozarella/kalfsjus/sabayon van rozemarijn
• jonge worteltjes/mini flavouir tomaat /gratin of kroketjes
• chocolade moelleux ,vanilleijs
Menu 4 :(31.50€)
• Gravad lax van zalm/zure room/komkommer
• preisoep /qeunnelles van hoevekip
• duo van kalkoen/varkenshaasje/mosterd uit Meaux/geuze/ seizoensgroentjes /provencaals krokketje
• Dessertenbordje van de chef
Menu5:(37.50€)
• carpaccio van rund/truffeldressing/verse notensla/parmazaanschilfers
• wit van skrei met rivierkreeftje,sausje van bretoense kreeft geparfumeerd met ricard,
• prei tagliatelli en gerookt buikspek,
• op houtskool gegrild varkenshaasje met onze allom bekende stroganof/ groentjes uit den hof
• dessertcreatie ' t vadderke
Menu6(32.50€)
• Italaanse ham met fris notenslaatje en zongedroogde tomaatjes
• mediteraans soepje met provencaalse kruiden
• Gebakken botervis met prei,champions/tomatensalsa/zachte currysaus
• brusselse wafel " ANNO 2016"
Menu 7: (€ 37.00 p/p)
• Filet van rode poon, gewokte prei met een salsa van pesto
• Kwarteltje met siroop van balsamico en gekarameliseerde appeltjes
• Wortel-pompoensoep afgewerkt met mascarpone
• Tournedos van kalfsvlees, symfonie van groenten, gebakken krieltjes en een aftreksel van gember en thym
• Kletskoppen met chocolademousse, rode vruchten omringd met vanillesaus

Menu 8: (€ 33.50 p/p)
• Samenspel van zeetong, Atlantische zalm, roerbakken jonge spinazie en een coulis van schaaldieren
• Courgettesoep met een kruidenroom
• Licht gebraden eendenborst, primeurgroenten en een jus van rode pepertjes
• Torentje van peperkoek, mousseline van witte wijn en speculaasijs

MENU 9: (€ 38.00 p/p)
• Baby roodbaarsfilet met een coulis van grijze Noordzee garnalen, citroengras en tomaat, prei tagliattelli , Patta negra en knolselderchips
• Soepje van witte koppen verfijnd met gember en kokos
• Struisvogelfilet met een ratatouille, verse kroket met een kruidenjus van baselicum
• Tiramisu met een bolletje mokka-ijs en een siroop van karamel

MENU 10: (€ 32.50 p/p)
• Gerookte woudham met een brunoise van appel en knolselder, pijnboompitjes, toastje van peperkoek en een infusie van rode wijn en oude balsamico
• Witloofsoepje met amandelschilfers en witte porto
• Parelhoenfilet met een ragout van groenten en 4 pepersausje
• Duo van chocolademousse en zijn fantasieën genappeerd met een coulis van aardbeien

MENU 11: (€ 32.50 p/p)
• Carpaccio van rundsvlees, ingeoliet met truffel, overstrooid met parmasaanse kaas
• Suprieur Zuid-Afrikaanse gele Paprikasoep met crostini
• Waaier van eendeborst met zoet acietto balsamico sausje en taartje met boschampignons
• Tarte tatin met appeltjes gevlamd met Calvados en roomijs
Menu 12 (30.50€p/p)
• kippenroomsoep met fijngesneden jullienne groentjes en snippertjes van de mechelse koekoek.
• pralines van schotse zalm op een mooi contrast van groene waterkersroom.
• op houtskool gegrild varkenshaasje " stroganof" volgens oud recept met scheutje vodka geserveerd met 3 seizoengroentjes
• warm soepje van rode bosvruchtjes en met een bolletje ijs en vanille uit madagascar.
• koffie& thee
Menu 13 :(33.50€ p/p)
• soepje van asperges met room en goeie boter
• black tiger scampi's met look of kreeftenroom.
• Filet van parelhoen met een infusie van een zoete "demi-glace" saus afgewerkt met een scheutje balsamico en luikse perensiroop muskaatdruifjes en 2 seizoengebonden groentjes.
• huisbereide warme appelstrudel met kaneel en vanille
• koffie & thee

Volg ons!

Facebook FoursquareEmail

Ons adres

Traiteur 't Vadderke

Meerstraat 254

1840 Londerzeel

Tel:052 55 37 52

Fax:052 55 37 52

GSM:0495 82 44 26

E-Mail:info@tvadderke.be