Hoofdgerechten

  • Kalkoenmedallion met druifjes saus van crème de cassis en balsamico 2 groentjes € 11.95
  • Kalkoenmedalion met saus naar keuze en 3 seizoengebonden groentjes € 11.95
  • Kalkoenmedalion met échalotte en witloof ,tomaat in de oven € 11.95
  • Gemarineerd varkensgebraad met 3 seizoengebonden groentjes bordelaisesaus € 10.50
  • Parelhoen met muskaatdruiven en 2 seizoengebonden groentjes € 13.00
  • Wit van parelhoen,stoofpotje van woudpaddestoelen ,witloof en spruitje , fine champagne € 14.90
  • licht gebraden varkenshaasje ,boontjes met spek en gesauteerde spinazie in een jus van pickels €14.50

Varkenshaasje met 3 seizoengebonden groentjes bordelaisesaus € 14.50

  • gepeperd varkenshaasje (gemarineerd in esdoornsiroop,sesamolie ,sechuanpeper) met een romige lasagne van shitake, spekjes en prei , slaatje met jonge scheuten €15.50
  • opgevulde mechelse koekoek met duxelle,sabayon van rozemarijn/kalfsjus/jonge wortel,mini flavouir tomaat €14.50
  • Kalfsoester met bordelaise saus geparfumeerd met rozemarijn en 3 groentjes € 17.50
  • Kalfsnootje met oesterzwammen in room en cognac € 17.50
  • Lamsfilet uit Sisteron met rozemarijn, ratatouille Nicoise en flageolet met look € 19.50
  • Lamsmootjes met groentemedley,saus van jonge look en peper uit de molen € 19.50
  • Filet pure van struisvogel met boskampernoelies en fijne boontjes € 25.00
  • Struisvogel steak met 16 jaar oude porto en groentekrans € 25.00
  • Gebraiseerde eendefilet met lavendelsaus en babypeertje ,zoet witloof € 15.50
  • Eendenborst met seizoengroentjes ,groene peperroom ,en gefrituurde knolselderchips € 15.50

** Eendeborst met een zalfje van bloemkool ,gekarameliseerde sinaasappel in een reductie van sinaasappellikeur € 15.50

  • Kabeljauwrug met preistoemp en " witte van hoegaarden" ,gevulde aardappel met garnaal € 13.50
  • Solle normande met garnituur van paling, champignon,mossel,garnaal,tomaat ,puree € 15.00
  • Wild vanaf oktober 
  • Gebraden fazant met zacht gestoofd witloof,appeltje met veenbessen en fine champagne € 17.00
  • Gebakken hazerugfilet met z'n woudgarnituur en 2 sausjes € 23.40
  • Hazenrugfilet met oude graantjes mosterdroomsaus, witloof en appeltje € 23.40
  • Filet van everzwijn met z'n herfstfantasietjes ,grand veneur ,peerkroketjes € 19.00
  • Filet van everzwijn ,harlekijn € 20.00

Alle hoofdschotels worden met huisgemaakte verse kroketten geserveerd,tenzij anders vermeld Men kan ook de keuze maken tussen puree, dennenappeltjes,gebakken krieltjes
Wenst u een gerecht niet vermeld op de kaart : wij maken het met plezier klaar <<< Bel ons vrijblijvend>>>

Volg ons!

Facebook FoursquareEmail

Ons adres

Traiteur 't Vadderke

Meerstraat 254

1840 Londerzeel

Tel:052 55 37 52

Fax:052 55 37 52

GSM:0495 82 44 26

E-Mail:info@tvadderke.be